JUHU, POLETJE JE TU!

Letos smo že nestrpno čakali na poletje. V skupini Oblački smo si poletje krajšali z ogledovanjem...

več...
Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Tabor Lipica

Skupini Ptički in Rožice smo odšli na tabor v Lipico. Na poti smo se ustavili in si ogledalii Škocijansko jamo ter opazovali netopirje. Opazili smo kapnike, pajka, in sklede iz apnenca.

Po ogledu smo pot nadaljevali v Lipico, kjer smo se nastanili v lepem hotelu Maestoso. Po kosilu smo si ogledali kobilarno, se igrali na napihljivem gradu in zaplesali z Evo in Laro. Ves čas pa smo imeli tudi prosto za igro na igrišču pred hotelom.

Otroci so se preizkusili tudi kot negovalci ponijev. Skrbno so jih pomasirali s posebno krtačko, počesali grivo in jih skrtačili.

Po zelo dobrem kosilu smo se s kočijo popeljali po Lipici.

Učili smo se novo deklamacijo Diči diči diča. Po popoldanski malici smo igrali mini golf in se vozili z električnim vozilom za golf.

Zadnji dan smo se odpravili na igrišče, kjer nas je čakala animatorka Eva, s katero smo se igrali igre sodelovanja in zaupanja.

V hotelu Lipica smo se počutili kot kralji in kraljične, saj so za nas zelo lepo skrbeli, kljub polnemu hotelu gostov. Njihova srčnost in prijaznost sta nas zelo ganili. Hvala tudi vam starši za zaupanje.

Rožice in Ptički

Dostopnost