Politika varstva osebnih podatkov

Programi za starše

Organiziramo srečanja za starše, katerih namen je podpirati starše pri vzgoji otrok in medsebojna izmenjava izkušenj. Na srečanja povabimo tudi zunanje sodelavce – različne strokovnjake, s katerimi iščemo odgovore na različna vprašanja in dileme. Srečanja so brezplačna in organizirana v popoldanskem času, v prostorih vrtca.

PROGRAM ZA ŠOLSKO LETO 2020 / 21

V tem šolskem letu organiziramo srečanje, ki  bo potekalo v enoti Prule, Praprotnikova 2, Ljubljana, dne 11.2.2021, ob 17. 00 uri.

 

NASLOV SREČANJA

 

KAJ MOJ OTROK ŽE ZMORE

Starši v želji, da se otroku ne bi kaj zgodilo, preprečujejo, da bi počel, kar počnejo sami – zlagajo, kuhajo, čistijo, urejajo. Otrok pa si
vse to želi početi, a se staršem zdi še premajhen. Vedno znova je premajhen. Tako je prikrajšan za izkušnje, ki jih potrebuje na poti v svet. Ko starši slišijo, da zmore štiriletni otrok obvladati delo s sesalnikom, se posmejejo – moj že ne – in jim verjamem. Čez en teden pa zmorejo in tudi takrat jim verjamem. Razlika je le v tem, da so medtem postali vešči, saj so jim starši dovolili delati. Kaj vse otrok zmore?
PREDAVATELJ: Marko Juhant

 

PRIDITE, PRISLUHNITE, VPRAŠAJTE, RAZPRAVLJAJTE

Podatki o predavatelju

Gost – Marko Juhant  je predavatelj, pisatelj in specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, vzgojitelje, starše in otroke. Je konkreten in praktičen. Tako v življenju kot pogovoru. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Dostopnost