V Sloveniji je od 11. do 15. novembra potekal teden slovenske hrane, ki se zaključi s slovenskim...
Slovenski tradicionalni zajtrk
več...
V Sloveniji je od 11. do 15. novembra potekal teden slovenske hrane, ki se zaključi s slovenskim...
19.11. nas je že drugič v letošnjem šolskem letu obiskala terapevtska psička Bella z lastnico...
Jesen je čas, ko se listje najlepše obarva in zadiši po pečenem kostanju. To je čas, ki ga v našem vrtcu namenimo druženju otrok vseh skupin ob okušanju jesenskih dobrot na kostanjčkovem- krompirjevem pikniku. Nestrpno smo pričakovali, kdaj bo prvi kostanj pečen, pravi izziv za naše prstke pa je bilo nato tudi lupljenje pečenega kostanja. Otroci iz najmlajših skupin so kostanj okusili prvič in prav vsi so bili nad njim navdušeni. Ob sladkanju s pečenim kostanjem in krompirjem smo ugotavljali, kakšnega okusa sta. Vsi smo bili istega mnenja: »Dober je! Še ga bomo pekli!«