JUHU, POLETJE JE TU!

Letos smo že nestrpno čakali na poletje. V skupini Oblački smo si poletje krajšali z ogledovanjem...

več...
Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Atletski miting v Domžalah

1, 2, 3 ŠPORTNIKI SMO MI!  😀

Na ponedeljkov meglen dan, nas je Ptičke in Sončke pot zanesla direktno na atletski stadion v Domžale, kjer sta nas že v polni kondiciji čakala dva športnika: ga. Alenka Zavadlav (trenerka in atletska sodnica NTO, ki že vrsto let dela z otroki) in mladi nadobudni atlet Tomaž Stibrič (14 let).

IMG_0624

Medtem, ko smo mi še upali, da bomo v Domžale prinesli sonček, sta ona dva že pripravila stadion za naš atletski miting in manjkali smo samo še mi … OTROCI! To, da ni bilo sončka, nas sploh ni motilo! Tomaž nas je s svojo energijo takoj popeljal v akcijo, ogrevanje, atletsko abecedo smo spoznali od A do Ž! 😀

Sledile  so dejavnosti: met vortexa, skok v daljino, tek čez ovire, prenašanje žogic,.. ipd. Migali smo ves čas. Vmes spili topel čaj in HOP, akcija naprej!

Na koncu, ko smo uspešno opravili čisto vse športne dejavnosti, sta nas Alenka in Tomaž presenetila in vsak izmed nas je prejel pravo zlato medaljo! Medaljo za voljo, moč, vztrajnost in uspešno opravljene atletske naloge. S svojimi toplimi žarki pa nas je pogrel in nam za uspešne podvige čestital tudi sonček, ki je pokukal izza oblakov.

Tomaž nam je ob zaključku pokazal tudi svoje dosežke (diplome, medalje, pokale), nam povedal, kaj pomeni, če si pravi športnik in koliko lahko dosežeš z vztrajnostjo in ljubeznijo do športa.

Za medalje in idejo se še posebno zahvaljujemo naši Sončkovi Vesni S. Girandon (tudi atletski sodnici S1) in ravnateljici Dragici Kraljič, ki je vse skupaj podprla in odobrila!

Dostopnost