Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

September v Stari Ljubljani

September je hitro minil. Otroci in vzgojiteljice smo že dodobra zagrizli v novo vrtčevsko leto. Letos so v vrtec prvič vstopili otroci iz skupin Sončki in Žabice, seveda pa smo tudi po drugih oddelkih opazili nekaj novih obrazov.

Ko so se solze naših novopečnih malčkov posušile, so se Sončki in Žabice spoznali z drugimi otroki in vrtcem. Iz potovalnega vozička pa pridno spoznavajo tudi širšo okolico in si ogledujejo mesto. Nadobudneže iz skupin Zvezdice, Lunice in Pingvini, ki so vrtec obiskovali že lansko leto, pa letos čakajo novi izzivi kot so: sprehodi z bibo, raziskovanje velikega vrtčevskega igrišča, sprehodi na Ljubljanski grad in druge dejavnosti.

Vse skupine smo igralnice okrasile z jesensko dekoracijo, deževne dni pa si popestrimo s petjem jesenskih pesmi, ogledu slikanic, gibalnimi igrami v (mali) telovadnici, risanjem ali z igro po kotičkih. Vedno se najde nekaj za vsakogar. Različne dejavnosti smo izvajali tudi v okviru tedna mobilnosti in tedna otroka ter si ogledali predstavo z naslovom »Domišljavi želodek«, ki so jo zaigrale naše vzgojiteljice.

Sedaj pa se že veselimo novih dogodivščin, ki nas čakajo v oktobru.

Za enoto Stara Ljubljana napisala Maruša Čot.

Dostopnost