Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

Prvič v vrtec

Dragi starši in skrbniki,

v običajnem šolskem letu meseca junija svetovalna delavka povabim starše tistih otrok, ki se bodo prvič vključili v vrtec, na predavanje z naslovom Prvič v vrtec. To leto predavanja zaradi priporočil NIJZ o omejitvah druženja, žal nismo uspeli izvesti.

Predavanje je v prvi vrsti namenjeno predstavitvi vrtca in temu, da vam skušam odgovoriti na vsa vaša vprašanja, ki bi jih imeli ob vstopu vašega otroka v vrtec. Ker pa ste večina staršev že opravili individualne razgovore z vzgojiteljicami vaših otrok , sem prepričana, da so že odgovorile na vaša morebitna vprašanja predvsem glede uvajanja v vrtec. Nekaj najosnovnejših informacij ste dobili tudi v zgibanki, katero ste prejeli ob podpisu pogodbe. Ob uvajanju je letos zaradi trenutno veljavnih priporočil dovoljeno prisostvovati v skupini samo enemu izmed staršev oziroma skrbnikov. Prisotnost staršev je možna pod pogojem, da so starši in otroci zdravi. Starši naj izvajajo vse higienske ukrepe in v igralnicah uporabljajo zaščitno masko ter vanje vstopajo v primerni obutvi ( copati, zaščita za čevlje). V času prisotnosti v oddelku naj starši skrbijo za svojega otroka. Pri tem upoštevajo higienska in splošna priporočila ter vzdržujejo potrebno razdaljo do strokovnih delavcev, drugih otrok in staršev.

Če pa imate še kakršnekoli pomisleke ali vprašanja, ali če ste ob tako pomembnem dogodku, kot je prvi dan v vrtcu vznemirjeni ali pa bi samo potrebovali nekoga, ki vas posluša in pomiri, me prosim brez obotavljanja pokličite na telefonsko številko 01/2308 272 ali mi pišite na mail naslov: urska.michler@guest.arnes.si Vesela bom vsakega vašega klica ali sporočila.

Želim vam vse najlepše in se veselim snidenja z vami,

DOBRODOŠLI V NAŠEM VRTCU

Urška Michler
Svetovalna delavka Vrtca Pod Gradom

Dostopnost