JUHU, POLETJE JE TU!

Letos smo že nestrpno čakali na poletje. V skupini Oblački smo si poletje krajšali z ogledovanjem...

več...
Politika zasebnosti
DEL DOHODNINE ZA SKLAD
VRTCA POD GRADOM

DEŽELA ŠKRATOV

Decembra se je vrtec na Poljanski spremenil v deželo škratov. Nosili so darila, se skrivali za vrati in pod mizo, se gugali v gugalnicah, skakali po stenah in stropu, ter nam vsak dan polepšali z različnimi igrami in dogodivščinami. Skupaj z njimi smo prepevali in se naučili veliko pesmic, poslušali najlepše pravljice, plesali in se smejali vsakdanjim vragolijam.
Presenečenja so se kar vrstila, obiskal nas je stari dobri dedek Mraz, pozdravili smo ga lahko skozi okno in vrata, saj se mu je mudilo naprej, da obišče še druge otroke. Zapeli smo mu pesmice in zaplesali, ter se veselili daril, ki nam jih je prinesel.
Izdelali smo novoletne voščilnice in okraske za novoletno smrečico, ki smo jih ponudili na našem vsakoletnem Novoletnem bazarju. Na bazarju so se zbirali prostovoljni prispevki za sklad vrtca.
Da nam bo toplo smo pripravili praznično čajanko, imeli skoraj pravi koncert vzgojiteljic, se zabavali ob gledanju predstave o Kravici Katki, ki je okrasila smrečico. Ker smo skoraj v središču mesta Ljubljane, smo se lahko tudi velikokrat sprehodili po okrašenem mestu in ga občudovali.
Še in še bi lahko naštevali, kaj vse se nam je dogajalo, pa naj kaj ostane tudi skrivnost.
Čeprav nekaj pa vseeno moramo še podeliti z vami, kajti v našem vrtcu se je zgodilo nekaj zelo zanimivega. Kar čez noč se je naš vrtec polepšal, zamenjali so nam tla in prebelili stene hodnika. Mi smo prepričani, da so to naredili naši škratje, saj jih je bilo v našem vrtcu res veliko.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Januar 2022,
Strokovne delavke vrtca Poljanska

Dostopnost